sábado, 24 de enero de 2009

S'ha acabat

Hui s'ha disputat la final anticipada (Godelleta-Almussafes) i podem dir que ha cobert les expectatives que haviem depositat en ella.

L'equip d'Almussafes s'ha defés com gat panxa amunt de les envestides de Luís (el surdo del bot) i René, el mitger de segon any que, tal i com havia anticipat jo, li pega amb molta violència, descarregant-se sobre la pilota amb totes les ganes i no deixant-la vindre. La calcula molt bé. Crec no equivocar-me massa al afirmar que la intervenció d'aquest jugador ha sigut decisiva en el resultat. Sense lloc a dubte, de no haver participat ell, la partida haguera anat més igualada i la victòria hauria sigut molt més incerta.

Andrea, la nostra feridora en una primera fase de la partida, no sabia ben be cap a on dirigir-la. Possiblement hauria sigut una bona idea buscar més la paret, lliurant a René que es veia molt segur a la galotxa, i buscar a Luis que, encara que també les porta molt fortes, el bot en la vorera és prou imprevisible per ser de superfície més rugosa i aixina s'ha demostrat amb algun d'ells que l'han fet incomodíssim de tornar, però en fi, no cal analitzar tant les coses a posteriori. Hem perdut i no n'hi ha més que rascar.

Cal aclarir que, degut al retard que ha anat acumulant-se al llarg del matí, el jutge de la FPV, Josep, ha decidit acurtar totes les partides fent que eixiren de 10 iguals, per tant s'han jugat a 8 jocs en lloc de 10 que marca la normativa.

D'entrada ja hem de dir que no hem tingut sort a l'hora de la moneda al aire ja que li ha tocat triar a Godelleta. Han començat fent el bot i l'han guanyat fàcil: 15 - 10

Al joc següent, el feridor (Luís Bermejo, que també feia de punter) ha dirigit la pilota cap al nostre bot, Toni, i aquest no ha perdonat. Ha colpejat amb un carxotet molt potent i tallat de corda quasi impossible de tornar què ha fet que s'emportaren el joc: 15 - 15

El joc següent tampoc ha tingut història. Godelleta l'ha guanyat sense problemes: 20 - 15

Torna Almussafes a fer el bot i el feridor de Godelleta, assessorat per Ferdi (l'entrenador i jugador de 1ª), ha buscat al galotxer, Moisés, al qual ha pillat gelat. Li ha llançat pilotes molt penjades, coneixedor de que són difícils de jugar a l'aire (encara que també a força de buscar estos llançaments ha fet prou faltes al llarg de tota la partida) i ha passat el pitjor que podia passar: Moisés ha "entregat" la pilota, es a dir, l'ha tornat fàcil per a René que no ha perdonat i ens ha "afusellat": 25 - 15 amb la qual cosa ja s'han posat dos jocs per davant.

A partir d'ací, cada equip ha guanyat el seu bot i d'esta manera hem arribat al resultat final de 50 - 35 per a Godelleta que ja continua el seu camí fins la final. No crec que quede cap equip capaç de fer-li sombra. Per a mi, son virtuals campions. Enhorabona.

Però enhorabona també a l'equip perdedor què ha sabut estar a l'altura.

Andrea ha ferit quasi tota la partida i pràcticament no ha fet faltes. Deprés s'ha posat de punter i encara ha jugat alguna pilota amb èxit.

Josep ha alternat entre punter i mitger. De cara a les "bales" que soltaven Luis i René ha fet el que ha pogut.

Moisés s'ha calfat a partir del sisé joc i ha fet galotxes guanyadores. Ha estat en la seua línea. En els ultims jocs ha ferit i ho ha fet d'allò més be.

Toni ha fet un bot espectacular, llevant d'algun què ha anat per terra. Ha sigut concloent i resolutiu. Cal destacar un rebot que ha tret quan l'ha pillat mirant a la paret, es a dir, d'esquena a on tenia que enviar la pilota. Ha creuat la seua esquerra traguent-la per baix de l'aixella dreta, la pilota li ha entrat bé a la mà i l'ha passat de manera magistral. Xapó!!!

I ací acaba la història d'aquest equip pel que fa a este campionat. Ara toca seguir entrenant per al proper: El Corte Inglés.

Tanque esta entrada de blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario